موسسه کارآفرین
آوای مشاهیر
هیچ گاه مقدار حقوقت را با اندازه استعدادت اشتباه نگیر…!

هیچ گاه مقدار حقوقت را با اندازه استعدادت اشتباه نگیر…!
موسسه کارآفرین آوای مشاهیر اولین برگزار کننده دوره آنلاین در ایران
معاملهگر باید از دانش کافی در حوزههای تحلیل بازار بورس و تحلیل بنیادی و بازار سرمایه برخوردار باشد
به فعالیتهایی که تغییرات ارزش سهام را در بلندمدت بررسی میکند. و ارزش سهام را مورد بررسی قرار میدهد تحلیل بنیادی می گویند.
به تمام وقایع سیاسی و اقتصادی که در سایت های بسیاری مانند فارکس فکتوری وجود دارد و بسیاری موارد دیگر تحلیل بنیادی یا فاندامنتال می گویند.
معاملات بر اسای صرفا تحلیل بنیادی یکی از روش هایی است که معامله گران از آن استفاده می کنند.
عوامل اقتصادی به متغیرهاي کلان اقتصاد به ویژه رشد درآمد ملی، سطح قیمت، اشتغال و مسکن و... می گویند.
عوامل مالی بیشتر بر روي نرخ هاي بهره در سطح بین الملل و شیوه نگرش بانک هاي مرکزي و ...متمرکز است.
تحلیل بنیادی یا (Fundamental Analysis) روشی برای سنجش ارزش ذاتی یک دارایی و بررسی عواملی میباشد، که ممکن است در آینده روی ارزش آن اثرگذار باشند.
هدف نهایی تحلیل بنیادی فهمیدن این مساله است که دارایی در زمان فعلی بالاتر از ارزش واقعی یا ذاتی خود ارزشگذاری شده است.
کمی راجع به تاریخچه تحلیل بنیادی بخوانیم .سال ۱۹۳۴ یک اقتصاددان و فعال بازار سرمایه آمریکایی به نام بنجامین گراهام کتاب تحلیل اوراق بهادار را منتشر می کند. در این کتاب چارچوبی برای سرمایهگذاری مبتنی بر ارزش (Value Investing) ارائه شده است. سرمایهگذاری مبتنی بر ارزش تقریبا همان چیزی است که امروز پایه تحلیلهای بنیادی را تشکیل داده است.
این بدان معناست که تشخیص سهمی که پایینتر از قیمت واقعیاش ارزشگذاری شده و خرید آن بهصرفه است. از زمان نگارش این کتاب، تمرکز بسیاری از پژوهشهای حوزه بازار سرمایه بر متغیرهای بنیادی معطوف شده است.
تحلیل بنیادیدر بورس ایران به طور مثال بنیاد یک شرکت نیاز به صرف زمان و انرژی نسبتا زیادی دارد. چرا که در این روش تمامی گزارشها و اطلاعات آن شرکت بررسی میشوند. از این جهت معمولاً اشخاصی از روش تحلیل بنیادی استفاده میکنند که افق سرمایه گذاری بلند مدت دارند. یعنی اشخاصی که تمایل دارند یک سهم را خریداری کرده و به مدت طولانی مثلا بیش از یکسال و یا حتی پنج سال نگهداری کنند.
یک تحلیل گر اقتصادی باید نگاهش به آینده شرکتها باشد. در بیشتر مواقع، شرکت هایی بوده اند که پیشینه های مطلوبی نداشته ولی با گذشت زمان دستخوش تغییراتی شده اند که سرنوشت شرکت ها را تغییر داده و تمام معادلات پیش بینی را برهم زده اند. پس تمرکز یمک تحلیلگر بنیادی باید بر تمام مسائل باشد.
ترازنامه
صورت سود و زیان
صورت جریان وجوه نقد
سهم شرکت از بازار
شاخصهای اقتصادی مانند
تورم،
نرخ رشد کل تولید ناخالص داخلی
مدل کسب و کار
مزیت های رقابتی
مدیریت